Anamaria Prodan tinteste sefia FRF! "Ma vad presedintele Federatiei." Aflata in izolare la Dubai, impresara face un anunt surprinzator

Anamaria Prodan tinteste sefia FRF! "Ma vad presedintele Federatiei." Aflata in izolare la Dubai, impresara face un anunt surprinzator

Impresara Anamaria Prodan a dezvaluit ca se gandeste serios sa candideze la sefia FRF.

Anamaria Prodan este in prezent izolata la Dubai din cauza pandemiei de coronavirus, dar continua sa isi faca planuri cu privire la viitorul fotbalului romanesc.

Actuala impresara de fotbalisti, Anamaria se gandeste sa candideze pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal:

"Ma vad si preşedintele Federatiei, si preşedintele tuturor ma vad! Stiu ce pot si cat pot. Si stiu cat de corecta sunt, pentru ca despre asta e vorba.

Un om care se imbogateste peste noapte nu stie saracul, ii cad banii din mana, nu stie ce sa faca cu ei. Cat de repede i-a primit, tot atat de repede se dizolva, nu stie ce sa faca cu ei. Daca nu ai creier, nu ai management in cap sa stii ceva, nu ai cum sa ai succes", a spus Anamaria Prodan pentru Antena Sport.

Urmatoarele alegeri pentru sefia FRF vor avea loc in 2022. Razvan Burleanu este actualul sef al Federatiei Romane de Fotbal, care este la al doilea mandat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT