Liga 1

ANUNT SOC al lui Becali dupa egalul cu Viitorul: "Chemati-l pe Talpan sa ia echipa! Sau cine vrea!" In ce conditii renunta la FCSB: "Nu sunt prost sa pierd bani!"

VIITORUL 1-1 FCSB | FCSB a ramas la 5 puncte in spatele liderului CFR.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2019, 10:36
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2019, 10:43

FCSB este foarte aproape sa rateze titlul pentru al patrulea sezon consecutiv. Gigi Becali anunta ca cedeaza echipa daca FCSB va rata si prezenta in cupele europene pentru urmatoarii doi ani.

Becali nu vrea sa iasa "pe minus" si a declarat, dupa egalul cu Viitorul, ca este dispus sa cedeze clubul oricui este interesat.

"Daca doi ani de acum inainte nu ajung in grupele cupelor europene, ajung pe minus din punct de vedere financiar. Dupa aia, chemati-l pe Talpan. Eu nu sunt idiot sa pierd bani la fotbal. Suta la suta, daca ajung sa pierd cinci, sase, sapte milioane, ia Talpan echipa. Sau cine vrea", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Din pricina rezultatelor din ultimele sezoane din cupele europene, traseul formatiilor romanesti pana in grupe va fi mult mai dificil de acum incolo. Atat campioana, cat si celelalte participante din Liga 1 vor fi nevoite sa joace toate tururile preliminare.

CITESTE SI

Modifică setările cookies