"Nici Talpan n-a mai sunat!" Un fost mare fotbalist al Stelei susține că a fost dus cu vorba 

Marcel Raducanu Marcel Raducanu - carte Marcel Raducanu - Steaua Steaua talpan Fotbal intern Stadion Steaua
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 21:20
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 21:29

Marcel Răducanu își va lansa cartea autobiografică. El susține că e ignorat de clubul din Ghencea.

  • La începutul lunii august, la Reșița, Marcel Răducanu își va lansa autobiografia. Evenimentul este unul dintre cele mai importante momente din viața fostul mare fotbalist de la Steaua și Borussia Dortmund.

Răducanu și-ar fi dorit să își lanseze cartea în urma unui eveniment, pe arena din Ghencea, dar susține că a fost uitat de cei de la CSA Steaua. Acesta susține că inițial, Florin Talpan- a fost de acord cu organizarea evenimentului în "Templul fotbalului românesc", iar mai apoi a uitat.

„Am fost în România de curând. M-am revăzut cu Belodedici, Costică Zamfir, Dumitriu 4, a fost și Jean Pavel. Ne-a invitat un prieten care și-a cumpărat o casă în Bragadiru. Am fost toți invitați acolo. M-am bucurat mult să îl văd pe Costică Zamfir, că nu îl mai văzusem dinainte de pandemie. O să îi aduc și pe ei când o să îmi lansez cartea. 

Am vrut să o fac la București, dar m-am răzgândit, pentru că o să fie o situație delicată dacă aș face-o la Ghencea. Acolo ar trebui să o fac, pentru că eu am jucat la Steaua. Dar gândiți-vă că dacă o fac acolo poate să iasă cu scandal, nu o să fie un spectacol. Nu vreau să iasă ceva aiurea. Poate vin fanii de la FCSB și mi-e teamă. 

Decât să se întâmple ceva, mai bine fac undeva neutru, la Reșita. Acolo am debutat eu în 1973. S-a oferit primarul, un băiat extraordinar și ne ține acolo vreo 2-3 zile! O să fie ceva deosebit și am dat deja cartea la tipărit. Nu pot să dau mai multe detalii. 

Mă bucur nespus și o să fie ceva special. Mai bine o locație neutră decât să am probleme la Ghencea. Nici Talpan n-a mai sunat. A zis că nicio problemă, că facem evenimentul și n-a mai anunțat deloc dacă vor sau nu să facă. Dacă nu m-au invitat ei pe mine la inaugurarea stadionului… Ce să mai vorbim?! Uităm, îl fac frumos acolo la Reșița și asta e. 

Lansarea o să fie pe 7 sau 8 august la Reșita. Pe cei de la București o să îi aduc cu niște autobuze închiriate. O să îi aduc pe toți: pe Ion Ion, pe Aelenei, pe Bilă, pe toți prietenii și foștii mei colegi. O să vedem cineva mai vine. O să mai vină de acolo Dembrovshi, Sandu Pop, Bungău, cei de la Poli Timișoara. O să fie ceva deosebit, va fi și un spectacol cu muzică”, a spus Marcel Răducanu pentru Fanatik. 

Ajuns la 67 de ani, Răducanu a evoluat la Steaua între 1972 și 1881, strângând peste 200 de meciuri pentru roș-albaștri. A mai jucat la Zurich și Borussia Dortmund.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!