Liga 1

Anunt de ULTIMA ORA despre noul stadion al lui Dinamo! Care este ultima piedica descoperita inainte de startul constructiei

Dinamovistii spera ca dupa multi ani si zeci de promisiuni sa poata avea un stadion nou.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Martie 2021, 12:41
Data actualizarii: Marti 09 Martie 2021, 12:52

Dupa ce constructia unui nou stadion care sa fie inclus in planul pentru EURO 2020 a esuat, dinamovistii au tot sperat in ultimii ani ca vor reusi sa gaseasca o rezolvare pentru problemele care exista. Fanii din DDB au discutat de mai multe ori cu reprezentatii CNI si cei ai guvernului, iar semnalele venite dinspre acestia au fost pozitive.

Oficialii CNI anunta ca daca problema juridica care exista la stadionul Dinamo se va rezolva, atunci constuctia stadionului va fi posibila. "CNI a demarat procedura de achizitie publica pentru elaborarea studiului de prefezabilitate si a studiului de fezabilitate si a fost semnat contractul cu societatea declarata castigatoare.

  • Anunt de ultima ora al CNI in privinta noului stadion Dinamo! Care este ultimul impediment in viitoare constructie

Dat fiind faptul ca pe amplasamentul actualului stadion exista probleme de natura juridica care la acest moment fac imposibila predarea obiectivului de invesitii catre CNI SA in vederea realizarii acestuia, nu se poate emite ordinul de incepere a lucrarilor pentru elaborarea studiului de prefezabilitate si a studiului de fezabilitate.

CNI, alaturi de toti factorii implicati in derularea lucrarilor pentru acest proiect va depune toate eforturile astfel incat aceasta investitie sa se materializeze, insa acest lucru va fi posibil numai dupa clarificarea de catre CS Dinamo a aspectelor de natura tehnica si juridica", au declarat reprezentantii Companiei Nationale de Investitii.

CITESTE SI

Modifică setările cookies