Noul stadion Dinamo se poate construi intr-un loc SURPRIZA! "Cunoscatorii stiu ca mai e un stadion acolo"

Dinamo Ciprian Marica Marius Niculae Superliga Noul stadion Dinamo se poate construi intr-un loc SURPRIZA! "Cunoscatorii stiu ca mai e un stadion acolo"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iunie 2020, 16:23
Data actualizarii: Luni 01 Iunie 2020, 16:24

Problema stadionului la Dinamo revine in actualitate dupa ce Marius Niculae a vorbit despre acest aspect.

Stadionul lui Dinamo din Stefan cel Mare este in conditii destul de rele si cnstructia unei noi arene ii macina pe fanii dinamovisti. Marius Niculae crede ca noul stadion se poate construi pe vechea arena Victoria, aflata tot in complexul Stefan cel Mare.

"Asta a fost o problema de-a mea, ca si dinamovist, pentru ca parcul Dinamo are, de fapt, doua stadioane. Cunoscatorii stiu ca mai e un stadion acolo, fostul Victoria, este de pe vremea BD-ului, Groapa din Stefan cel Mare.

Nu pot sa imi dau seama cum am ajuns sa facem stadion la Triumf, care nici nu stiam de existenta acestui club, sa ma scuze si imi cer iertare fata de ei, sa aiba stadion, iar Dinamo sa nu aiba un stadion nou. Pentru mine e strigator la cer.", a spus Marius Niculae pentru Telekom Sport.

"Suprterii trebuie sa puna presiune!"

 

Aceasta afirmatie vine la cateva zile dupa ce Ciprian Marica, un alt fost dinamovist se declara dezamagit de suporterii 'cainilor'. Fostul atacant se astepta la mai multa implicare din partea fanilor privind subiectul stadionului.

"La Dinamo se asteapta sa vina un om cu foarte multi bani si sa ii arunce in echipa din pasiune. Suporterii trebuie sa puna presiune pentru a se face un nou stadion. 

Sunt surprins de ei. M-as fi asteptat sa ii vad pe strazi, cerand un nou stadion. As fi vrut sa ii vad preocupati de acest aspect. Suporterii pot pune presiune pentru ca lucrurile sa se miste putin.", a spus Marica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!