Liga 1

Andrei Vlad, certat de Bogdan Stelea: ”Ar trebui să îl pună pe gânduri”

Bogdan Stelea l-a certat pe Andrei Vlad, după evoluțiile de la echipa de club.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 08:15
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 08:25

Fostul component al echipei naționale, cu 91 de selecții sub tricolor, crede că Vlad nu este încă o soluție pentru echipa națională, din cauza greșelilor pe care le face la echipa de club.

Stelea crede că Florin Niță trebuie să rămână tiular între buturi, dar și că selecționerul trebuie să fie atent și la Eșanu și Moldovanu, care ar putea ajunge în circuitul echipei naționale.

  • Andrei Vlad, certat de Bogdan Stelea: ”Ar trebui să îl pună pe gânduri”

Stelea, despre portarii naționalei

 

”Niță își face treaba la fiecare meci. Stăm bine cu Niță. Pe Aioani și pe Vlad, i-am văzut făcând greșeli destul de mari, dar e normal până la un anumit punct. Vlad joacă la un nivel destul de ridicat de ceva timp. 

Greșelile lui ar trebui să îl pună pe gânduri, nu e normal. Ține și de noroc, de șansă, ca echipa să facă un rezultat bun. În ultima perioadă, greșelile lui sunt decisive pentru scorul final. Îl văd că face lucruri bune, iar apoi are niște chestii care pe mine mă pun pe gânduri.

Ei doi sunt cei mai de perspectivă, dar ar mai trebui urmăriți și Eșanu de la Dinamo și Moldovan de la Rapid”, a declarat Bogdan Stelea la DigiSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies