Andrei Dumiter FCSB Gigi Becali Sepsi OSK Superliga Andrei Dumiter, salariu cu 50% mai mare la FCSB decât la Sepsi! Cât va încasa noul atacant al lui Becali

Andrei Dumiter, salariu cu 50% mai mare la FCSB decât la Sepsi! Cât va încasa noul atacant al lui Becali

Dumiter a semnat cu FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 17:08
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 17:17

Gigi Becali nu a fost muțumit de randamentul lui Ondrasek în primul meci din Liga 1 contra Botoșaniului. Varful ceh a fost introdus de Todoran în repriza a doua, iar în cele 45 de minute cât a fost pe teren, nu a reușit să își creeze nicio ocazie de gol. 

Finanțatorul FCSB-ului a declarat că Ondrasek nu se încadrează în tiparul de atacant pe care și-l dorește, așa că i-a dat un ultimatum de 3 etape pentru a-i evalua prestațiile. Pe umerii cehului va fi și mai multa presiune acum, după ce Becali a reușit să îl aducă la echipa roș-albastră pe Andrei Dumiter de la Sepsi. 

Potrivit FANATIK, noul jucator din lotul lui Dinu Todoran va încasa 9 000 de euro lunar la FCSB, cu 50% mai mult decât o facea la echipa din Sfântu Gheorghe, când avea un venit de 6 000 de euro. Cota lui Dumiter este de 100 000 de euro, conform transfermarkt, dar Becali a plătit 350 000 de euro în schimbul său, Sepsi păstrând un procent de 20% dintr-un eventual transfer. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!