Amenda uriasa pentru jucatorul-fantoma de la FCSB! A disparut de 2 luni: situatia incredibila de la echipa lui Becali

Amenda uriasa pentru jucatorul-fantoma de la FCSB! A disparut de 2 luni: situatia incredibila de la echipa lui Becali

Scandalul cu Lukasz Gikiewicz continua la FCSB.

Clubul ros-albastru a decis sa-l amendeze pe jucator cu 24.000 de euro, scrie GSP. 

Decizia a fost luata de o comisie de disciplina interna a FCSB, in care Valeriu Argaseala a fost presedinte. Motivatia amenzii date polonezului Gikiewicz este "absenta nemotivata de la antrenamente pentru o perioada de 30 de zile". 

Totusi, clubul condus de Gigi Becali are o problema. Reprezentantii lui Gikiewicz nu recunosc amenda, pentru ca jucatorul nu mai are contract cu FCSB. Cu cateva saptamani inainte de decizia privind amenda, polonezul a depus plangere la FIFA, prin care il acuza pe Gigi Becali ca a anuntat public ca-l da afara si ca clubul a recurs la actiuni abuzive pentru a-l convinge sa renunte la contract. 

Avocatul polonezului sustine ca intelegerea a fost reziliata unilateral in data de 20 septembrie. Lukasz Gikiewicz a cerut si plata integrala a contractului care trebuia sa se incheie vara viitoare si o interdictie de transferuri pentru doua sezoane pentru FCSB. Gigi Becali ar trebui sa-i plateasca 93.000 de euro. 

"Decizia lor este invalida. Exista si un precedent la TAS din 2010, cu un jucator de la Universitatea Craiova, in care instanta constata ca un angajator nu are puterea de a exercita un control disciplinar, daramite o sanctiune financiara, asupra unei persoane care nu mai este angajata", a declarat avocatul polonezului pentru sursa citata. 

Lukasz Gikiewicz a enumerat actele abuzive la care a fost supus de conducerea FCSB: a fost scos de pe grupul de Whatsapp al jucatorilor, a ramas fara masina Kia si a primit un Matiz, a fost dat afara din camera de la Berceni pe care o ocupa, a fost trimis sa se antreneze singur fara minge si nu a fost platit.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat. Persoanele care vin din Spania, plasate în carantină
BRAT