Gigi Becali andrei cordea FCSB FCSB - Dunajska Streda play-off conference league Superliga

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a dat din casă: „Am avut ofertă pentru el, dar nu am vrut să îl vând” Jucătorul care l-a impresionat pe patron

Gigi Becali a avut o intervenție telefonică în exclusivitate la PRO Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 17:52
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 17:53

Andrei Cordea este unicul marcator al returului de pe Arena Națională cu slovacii de la Dunajska Streda, scor 1-0. În tur, FCSB a reușit același rezultat, iar elevii lui Dică s-au bucurat de o calificare în play-offul Conference League.

Despre Cordea, care a adus victoria din a doua partidă cu DAC, Gigi Becali a spus că a primit o ofertă, dar nu a vrut să-l vândă. Totodată, finanțatorul a spus și ce îl nemulțumește cu privire la fotbalistul său.

Becali: „Am avut o ofertă pentru el, dar nu am vrut să-l vând”

„Sunt totuși încântat că ce m-am așteptat de la Cordea se întâmplă. De la club îmi spuneau că face numai prostii, că pierde mingea, dar acum te încântă, a crescut foarte mult. Da, am avut ofertă pentru el, dar nu am vrut să îl vând. Știți ce îi mai trebuie? Puțină coordonare sau mai multă liniște la ultima pasă. E prea hazardat la ultima pasă. Intră acolo, driblează adversarul și după se hazardează.”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

FCSB, în play-offul Conference League

Elevii lui Nicolae Dică îi vor întâlni pe norvegienii de la Viking în play-offul Conference League.

Pe lângă cei 550.000 de euro asigurați pentru calificarea în turul trei, FCSB o să primească din partea UEFA încă 750.000 de euro pentru calificarea în play-off. Dacă va ajunge în grupe, vicecampioana va primi încă trei milioane de euro, astfel că suma la care ar putea ajunge la 4,3 milioane de euro!

La această sumă s-ar mai putea adăuga și banii de la UEFA pentru rezultate. O victorie în grupe este remunerată cu 500.000 de euro, iar un rezultat de egalitate cu 166.000 de euro. În plus, primul loc la finalul grupei este recompensat cu 650.000 de euro, iar locul doi cu 325.000 de euro.

Modifică setările cookies