FCSB Darius Olaru FCSB - Dunajska Streda FCSB play-off conference league Gigi Becali Superliga

Fotbalistul de la FCSB pe care Gigi Becali nu-l dă sub nicio formă: „Dacă o fac, s-a ales praful”

Gigi Becali nu-și va ceda unul dintre jucătorii din compartimentul ofensiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 18:50
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 18:50

Darius Olaru este jucătorul FCSB-ului din iarna anului 2020. Internaționalul român a înscris pentru gruparea "roș-albastră" 17 goluri și a oferit 18 pase decisive în nu mai puțin de 92 de apariții.

Gigi Becali a mărturisit că Olaru nu va pleca de la FCSB în această perioadă de mercato, mai ales că Florin Tănase a părăsit trupa din Berceni pentru Al Jazira. 

Becali: „Dacă îl dau, s-a ales praful”

„Olaru nu mai pleacă, dacă îl dau pe Olaru s-a ales praful. Poate chiar doi atacanți îmi iau. Cum să-l dau pe Olaru? A plecat Tănase și nu mai e mingea la mine, nu știu ce se întâmplă. Da, va veni până la meciul cu Viking (n.r. – unul dintre cei doi atacanți doriți). Eu nu sunt încântat de calificare. Eu trebuie să văd viitorul. Ne-am calificat, dar stai să vedem.”, au fost cuvintele lui Gigi Becali la Digi Sport.

FCSB, în play-offul Conference League

Elevii lui Nicolae Dică îi vor întâlni pe norvegienii de la Viking în play-offul Conference League.

Pe lângă cei 550.000 de euro asigurați pentru calificarea în turul trei, FCSB o să primească din partea UEFA încă 750.000 de euro pentru calificarea în play-off. Dacă va ajunge în grupe, vicecampioana va primi încă trei milioane de euro, astfel că suma la care ar putea ajunge la 4,3 milioane de euro!

La această sumă s-ar mai putea adăuga și banii de la UEFA pentru rezultate. O victorie în grupe este remunerată cu 500.000 de euro, iar un rezultat de egalitate cu 166.000 de euro. În plus, primul loc la finalul grupei este recompensat cu 650.000 de euro, iar locul doi cu 325.000 de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies