Dorinel Munteanu Dinamo Otelul Galati Superliga

"Am fost luat în derâdere". Ce a avut de spus Dorinel Munteanu după victoria cu Dinamo

Oţelul Galaţi a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 11-a a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 23:49
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 23:48

Gazdele au obţinut victoria prin autogolul lui Neluţ Roşu (37), care a deviat în proprie poartă centrarea lui Frederic Maciel din lovitură liberă.

Oţelul Galați a încheiat meciul în zece oameni după ce atacantul Alexandru Mihai Pop a primit al doilea cartonaş galben (90+1).

Pentru Oţelul Galați a fost a doua victorie consecutivă în campionat. Dinamo a ajuns la cinci etape consecutive fără victorie, dintre care ultimele patru au fost eşecuri, fără gol marcat.

Concluziile lui Dorinel Munteanu după Oțelul Galați - Dinamo 1-0

Tehnicianul gazdelor și-a felicitat jucătorii pentru evoluția din partida cu Dinamo, explicând și care motivele pentru care echipa a reușit să progreseze de la începutul campionatului.

"Fiecare echipă are armele lui. Jucătorii trebuie felicitați pentru efortul depus, pentru tactică. Nu cred că această victorie e contestată de absolut nimeni. 

Încet, încet, echipa începe să joace ceea ce vreau eu. Mai sunt cei noi veniți care nu sunt integrați 100%. Eu am spus de la început că vom crește treptat, chiar dacă am fost luat în derâdere. Selecția se face după caracter, fiecare jucător trebuie să respecte ceea ce spun, așa vom fi prieteni. 

Meritul este al echipei noastre, nu a lăsat adversarul să joace. Nu pot să fiu mulțumit, pentru că un antrenor nu trebuie să fie mulțumit. Vom continua cu seriozitate, disciplină. 

La Pop a fost o decizie corectă, a fost imprudență, la faza hențului se poate comenta", a spus Dorinel Munteanu, la finalul partidei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!