Otelul Galati Dinamo George Gaman Superliga

FOTO Fază controversată în Oțelul Galați - Dinamo! Gazdele au cerut lovitură de pedeapsă

Oțelul Galați și Dinamo București s-au întâlnit în etapa a 11-a din Superliga României

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 22:02
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 22:13

În minutul 16 al partidei a avut loc o fază controversată în careul gălățenilor. Frederic Maciel a centrat de pe partea dreaptă, Adnan Golubovic a respins, iar Miguel Silva a reluat cu capul.

Mingea a ajuns la Kehinde Fatai, care a șutat spre poartă, iar Lucas Alves a respins cu mâna. Gălățenii au cerut penalty, însă George Găman a lăsat jocul să continue, ținând cont că nici arbitrajul video nu a intervenit.

Dorinel Munteanu, lăudat de Mihai Stoica 

Oficialul celor de la FCSB este de părere că antrenorul de la Oțelul Galați reușește să facă performanțe remarcabile cu un lot slab din punct de vedere valoric.

"Antrenorul lunii! El nici acum nu lasă să se vadă că e fericit. Eu nu cred că s-a relaxat vreodată. E identic Petrescu. 

Îi ține tot timpul în priză pe fotbaliști, e de departe surpriza campionatului. Toată lumea îi condamna pe cei de la Oțelul când au văzut transferurile. Dar cu Dorinel, toate achizițiile au fost bune. 

S-au dus multe etape și el nu a făcut un meci prost. Poate acel 0-0 de la Craiova, atunci au fost dominați. Pop, golgeterul lor, n-a mers astăzi și l-a schimbat imediat", a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!