Ovidiu Burca Dinamo Otelul Galati Superliga

Ovidiu Burcă le transmite un mesaj dinamoviștilor: "Demisia? Dați-mi puțin timp, vă rog frumos!"

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Oțelul Galați, programat vineri, de la ora 21:00, în runda #11 din Liga 1.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 15:13
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 15:13
Dinamo vine după trei eșecuri consecutive în campionat și o remiză în Cupa României, 1-1 contra lui FC U Craiova. "Câinii" au doar 8 puncte strânse în primele 10 etape și ocupă locul 15, penultimul din clasament.

Ovidiu Burcă: "Nu simt că am postul în pericol. Dați-mi timp, vă rog frumos"

La conferința de presă premergătoare jocului de la Galați, Ovidiu Burcă le-a cerut răbdare celor care susțin că ar trebui să demisioneze. Antrenorul a explicat de ce are o misiune foarte dificilă în primul sezon din Liga 1.

"Nu simt că am postul în pericol. Cred că e mult prea devreme să facem astfel de discuții. Eu cred că e prea devreme și cred că sunt în asentimentul conducerii. Eu am spus de la bun început că nu va fi ușor. Va fi mult mai greu decât începutul din Liga 2.

Știți foarte bine că au venit jucătorii destul de târziu și n-are rost să mai spun toate schimbările de la o ligă la alta. Eu cred că e nevoie de puțină răbdare. Iar legat de demisia mea, dați-mi puțin timp, vă rog frumos. Se discută prea mult despre lucrul ăsta. Nu știu ce ședință e acum, nu cred că se discută veți auzi despre schimbări tehnice", a spus Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă: "Va fi un meci intens cu Oțelul"

În ceea ce privește meciul cu Oțelul, antrenorul lui Dinamo se așteaptă la un meci complicat, având în vedere stilul de joc al echipei lui Dorinel Munteanu, dar și rezultatele bune din ultima perioadă.

"Va fi un meci intens. Eu cunosc foarte bine modul în care trăiesc oamenii din Galați trăiesc pentru fotbal. Am lucrat acolo. Ne va aștepta un stadion plin. Un meci intens, Dorinel Munteanu pregătește echipele lui la un nivel ridicat, uneori la limita superioară a regulamentului, ne va aștepta un meci intens, dificil.

Oțelul a bifat o serie de egaluri, apoi a venit victoria de la Craiova. Echipele lui Dorinel sunt bine pregătite din punct de vedere defensiv. Știu cum pregătește jocul, cât de atent e la toate detaliile. Defensiv, Oțelul e bine pregătită și e letală pe contraatac", a mai spus Burcă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!