"Am aratat cine este Iasiul, cine suntem noi, cine sunt acesti baieti". Stoican, mesaj pentru cei care s-au indoit de echipa sa

Autor: Sport.ro
Luni 07 Mai 2018, 23:05

	"Am aratat cine este Iasiul, cine suntem noi, cine sunt acesti baieti". Stoican, mesaj pentru cei care s-au indoit de echipa sa

CSM Iasi 1-0 FCSB | Andrei Cristea a marcat un gol care poate decide titlul in favoarea CFR-ului! Flavius Stoican a vorbit si el la finalul partidei!

"Astazi am demonstrat cine este Iasiul, cine suntem noi, cei care conducem aceasta echipa, cine sunt acesti jucatori, care nu au salarii exorbitante, dar care joaca din pasiune!

Nu am un mesaj pentru CFR, dar simt ca ei se bucura. Ei au aruncat anumite vorbe, dar sunt convins ca au facut-o din cauza presiunii care este acolo, pentru ca s-au investit foarte multi bani.

Am aratat ca nu suntem cu nimic mai prejos decat Steaua.

Am reusit ce nu au reusit celelalte echipe. Stiam ca va fi un meci deschis oricarui rezultat, pentru ca si ei au avut niste sanse, chiar daca nu a fost un meci cu multe ocazii.

Noi am vrut sa-i multumim pe acesti oameni care vin la meciuri, pentru ei jucam si pentru aplauzele lor.

Acum, sigur ca-mi doresc ca viitorul nostru sa arate mult mai roz, pentru ca multi dintre jucatorii nostri sunt doriti de alte formatii. Eu mi-as dori sa ramana aici si la anul sa ne batem pentru mai mult", a spus Flavius Stoican.

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies