ULTIMA ORA | CFR confirma oficial interesul pentru Budescu: "Patronul nostru il place foarte mult! Si daca si-l doreste cu adevarat, clauza nu e problema"
Luni 07 Mai 2018, 18:58

ULTIMA ORA | CFR confirma oficial interesul pentru Budescu: "Patronul nostru il place foarte mult! Si daca si-l doreste cu adevarat, clauza nu e problema"

Gigi Becali sustine ca discutia privind posibilul transfer al lui Budescu la CFR este o minciuna. Bogdan Mara, directorul sportiv al echipei din Gruia, a oferit si el un punct de vedere.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, spune ca patronul echipei din Gruia, Nelut Varga, il doreste pe Budescu din vara si nu ar avea o problema sa-i achite clauza de reziliere in valoare de 3.000.000 euro.

"Budescu este un jucator foarte bun, iar orice echipa din Liga I si-ar dori sa-l aiba in lot. Este adevarat ca patronul nostru il place foarte mult, are o afinitate pentru el. Budescu are o clauza de 3.000.000 euro din cate stim noi, iar daca patronul si-l doreste cu adevarat, atunci nu ar avea o problema sa achite clauza. Este foarte greu sa negociezi cu FCSB pentru un jucator daca vrei sa-l transferi, dar daca are clauza in contract, atunci nu ar trebui sa fie o problema", a spus Bogdan Mara, citat de publicatia Fanatik.Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT