VIDEO EXCLUSIV Un fost jucător al FCSB, cuvinte de laudă la adresa lui Edi Iordănescu: „Este cel mai updatat antrenor din România!”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 12:32
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 12:40

Un fost antrenor al FCSB este de părere că Edi Iordănescu va reuși să facă iar din clubul patronat de Gigi Becali o forță în Liga 1.

Alex Bourceanu îl laudă pe Iordănescu jr. pentru treaba pe care o face la FCSB, însă spune că acesta are nevoie de timp pentru a duce echipa la cel mai înalt nivel.

„O echipă poate fi schimbată sau creată în mai multe luni de zile. Cel puțin 6, 9, 12 luni. Ăsta e termenul pe care o echipă ar trebui să i-l dea unui antrenor și după aceea să poți trage concluziile.

Peste un an putem spune dacă lucrurile merg în direcția bună. Atunci vom putea spune dacă e sau nu e bun drumul pe care sunt acum.

FCSB a adus niște jucători extrem de importanți. Keșeru a marcat, iar jocul este creat în jurul său acum. Mai este ca Budescu să își ridice nivelul și în momentul acela va fi și el la fel de important ca și Keseru.

Edi lucrează mult mai multe lucruri decât, probabil, se lucra înainte sau ce lucrează în România. Este cel mai updatat antrenor din fotbalul românesc”, a spus Alex Bourceanu la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exact în sport”.

Edi Iordănescu a semant cu FCSB la jumătatea lunii august un contract valabil până la finele acestui sezon. Antrenorul de 43 de ani încasează un salariu de 15 mii de euro pe lună, îar în cazul în care va câștiga campionatul în acest sezon, va primi un bonus de 100 de mii de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!