Adrian Porumboiu, despre situatia de la FCSB! "Este fara perspectiva" Ce spune de Mihai Teja "Asta il preocupa la Vaslui"

Adrian Porumboiu, despre situatia de la FCSB! "Este fara perspectiva" Ce spune de Mihai Teja "Asta il preocupa la Vaslui"

Fostul patron de la Vaslui a vorbit de situatia de la FCSB si de antrenorul Mihai Teja.

FCSB a remizat cu FC Voluntari in ultima etapa a sezonului regulat, scor 2-2. Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, este dezamagit de prestatia echipei lui Mihai Teja si nu intelege cum vicecampioana s-a incurcat cu ultimele trei clasate.

"Cum sa nu poti castiga la Voluntari? Sunt surprins cum poti sa nu castigi. Nu poti sa castigi cu Chiajna, am inteles, nu poti sa castigi cu Dunarea Calarasi, am inteles. Dar sa pierzi doua puncte cu Voluntari mi se pare neverosimil. O supriza neplacuta Steaua, pacat ca se investeste acolo mult. Rezultate nu apar si jocul este fara perspectiva", a spus Adrian Porumboiu pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul patron de la FC Vaslui a avut, totusi, cuvinte de lauda la adresa lui Mihai Teja, antrenor cu care a colaborat.

"Teja mi-a lasat o impresie excelenta cand a fost antrenorul secund al lui Rednic la Vaslui. Tot timpul a fost preocupat sa isi imbunatateasca calitatea profesionala", a dezvaluit Porumboiu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT