EXCLUSIV | Becali il pune pe Teja sa joace cu doi atacanti: "Gata cu floricelele, m-am saturat! Ne trebuie forta!" Cum va arata ofensiva

Gigi Becali spune ca e resemnat si ca nu mai crede in titlu. Dupa 2-2 cu Voluntari, patronul FCSB spune: "2-2 cu Voluntari e o infrangere pentru mine".

Becali e suparat pe echipa dupa 2-2 cu Voluntari si i-a altoit pe jucatori IN DIRECT la PRO X. Patronul FCSB spune ca s-a saturat de floricele si ca filosofia pe care a pus-o in practica pana acum este gresita. "FCSB e floricele, FCSB da doua si ia trei. Asta e o filosofie gresita", afirmat Latifundiarul din Pipera.

Schimba atacul: Hora si Gnohere, titulari


Gigi Becali da de inteles ca vrea de acum sa vada o altfel de echipa a FCSB-ului, una cu doi atacanti in avanposturi. Hora si Gnohere ar putea fi titulari in primul 11 al FCSB-ului in Play Off.

"Sunt resemnat, ce pretentii sa mai am daca mi-a dat Voluntariul doua goluri si se juca cu noi? Am stat 15 ani in fotbal si mi-am dat seama ca nu am ce sa fac.

Cred ca Gnohere si Hora ar trebui sa joace impreuna. Eu i-am zis lui Teja: "Ce parere ai sa jucam cu astia puternici?". De ce? Pentru ca m-am saturat de floricele? Si cred ca altfel nici nu va putea sa joace, pentru ca Man si Teixeira nu or sa poata sa joace", a spus Becali la PRO X.

"Dumnezeu ne face echipa! Uite cum l-a scos pe Planic


Gigi Becali mai spune ca Dumnezeu face echipa la FCSB. Accidentarile si suspendarile sunt dictate de divinitate.

"Dar e posibil sa ne fi facut Dumnezeu echipa! S-a accidentat Planic, ala e suspendat...uite asa ne face Dumnezeu echipa", a mai spus Becali.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Incidente violente la Belgrad. Oamenii au ieșit în stradă pentru a patra seară la rând
BRAT