Cine a facut schimbarile la meciul cu Voluntari? "Pot spune cu tarie ca nu Teja! Il cunosc bine!" Riscul urias pe care si l-a asumat FCSB

Cine a facut schimbarile la meciul cu Voluntari? "Pot spune cu tarie ca nu Teja! Il cunosc bine!" Riscul urias pe care si l-a asumat FCSB

FCSB a terminat sezonul regulat cu un egal, 2-2 la Voluntari.

FCSB, in mandatul lui Teja, a castigat doar doua meciuri si a remizat cu toate cele trei echipe din coada clasamentului. Meciul de la Voluntari a creat suspiciuni in ceea ce priveste deciziile staff-ului tehnic.

Teja si-a epuizat toate schimbarile la pauza, iar momentul ar fi trecut probabil neobservat daca nu ar fi existat gestul lui Morutan. Jucatorul adus de la Botosani a cerut insistent schimbarea in minutul 80, uitand ca nu se mai pot face modificari.

Claudiu Niculescu sustine ca decizia de a efectua toate schimbarile la pauza nu i-a apartinut in totalitate lui Teja. Niculescu da drept exemplu cel mai negru scenariu care se putea intampla: o eventuala accidentare a lui Balgradean ar fi trimis un jucator de camp in poarta.

"Il cunosc bine pe Mihai Teja si stiu foarte bine cum gandeste si cum vede fotbalul. De aceea pot sa spun cu tarie ca nu le-a facut el (n.red. - schimbarile). Este ilogic, in condițtiile in care trebuie sa intorci un rezultat, trebuie sa fortezi, trebuie sa alergi foarte mult, sa recuperezi handicapul pe care-l ai din prima repriza. Trebuie sa iei in calcul un lucru grav, cel mai grav de fapt... Accidentarea unui jucator. Imaginati-va ca in minutul 48, 50 sau 55 ca se accidenteaza Balgradean, nu mai punem un atacant sau un mijlocas... Cum se procedeaza mai departe?! Este o chestie care-l deranjeaza enorm si pe Mihai, cu siguranta. Eu cred ca niciun antrenor nu ar fi facut doua schimbari la pauza, mai ales avand in vedere conditiile din prima repriza", a declarat Claudiu Niculescu pentru DigiSport.

De aceeasi parere este si Basarab Panduru, care precizeaza ca astfel de modificari in echipa pot da peste cap intreg sistemul tactic.

"Nu sunt normale schimbarile astea! De multe ori deregleaza tot sistemul echipei. Jucatorii sunt dusi dintr-o parte in alta... Ceea ce inseamna ca antrenorul nu s-a gandit niciodata sa faca schimbarea aia, pentru ca el, cu o schimbare, incearca sa mute un jucator, o singur pozitie", a declarat Panduru pentru TelekomSport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

FERMA
Marius Crăciun este Fermierul Anului 2019 și câștigătorul premiului de 50 000 de euro!
Felicitări Marius Crăciun, Fermierul Anului 2019!

07:53
FERMA
A doua probă  îi descurajează și pe  Marius și pe Moroșanu
Ceea ce se întâmplă schimbă complet clasamentul și creează o agitație de necrezut în arenă

07:25
FERMA
Prima probă îi obosește peste măsură pe cei doi finaliști Ferma
Cine reușește să capate avantaj și câștigă prima primul pas către premiu

06:14
FERMA
Brigitte îl lovește pe Pastramă, spre deliciul, dar și spaima fermierilor
Un singur picior între iubire și...bătaie

04:17
FERMA
Gesturi suspicioase între Otniela și Moroșanu. Ce se întâmplă între cei doi
"Mai Otniela, o luăm razna, simți și tu?"

03:18
FERMA
Ce s-a întâmplat cu încăierarea dintre Moroșanu și Kamara
Ediția de ieri i-a lăsat pe fermieri înspăimântați, în mijlocul celui mai mare conflict de până acum.

02:55
PROMO
Victoria Răileanu și Adrian Pov #yeslavot

00:34
LA MARUTA
Este transformată! Iulia Vântur a revenit în Romania și are un nou look
Iulia: "Nu am crezut ca-mi voi face vreodata tatuaje"

18:18
LA MARUTA
Loredana a scăpat de toate păcatele, într-un loc sfant
Cum a reușit artista să se purifice in totalitate

13:21
LA MARUTA
Chef Hadad gătește cu ce găsește la Ioana Filimon

05:49
E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT