Adrian Ilie FCSB Gigi Becali Superliga

Adrian Ilie, „antrenor” la FCSB! Mutarea dictată de fostul stelist, pusă imediat în aplicare de Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat că va efectua o mutare importantă în primul „11” al FCSB-ului. Unda dintre „perlele” vicecampioanei va trece pe bancă.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 20 Martie 2023, 16:31
Data actualizarii: Luni 20 Martie 2023, 17:27

Adrian Ilie atrăgea atenția, în urmă cu doar câteva zile, asupra faptului că Florinel Coman și Tavi Popescu, ambii jucători de bandă, „se calcă pe picioare” când sunt amândoi pe teren (chiar dacă, teoretic, Popescu ar trebui să joace pe poziție de inter), motiv pentru care recomanda ca Tavi să fie trecut pe bancă până în vară, când Gigi Becali va reuși să-l vândă pe Florinel Coman, care e într-o formă mai bună acum.

„O să-l trimită pe bancă pe Tavi, așa cum a mai stat, dacă nu o să joace bine. Până în vară să stea pe bancă!

În momentul de față, Coman joacă peste el pe stânga acolo. Cineva trebuie să stea și pe bancă. Din punctul meu de vedere, decât să omori doi jucători, lași pe unul dintre ei în stânga! Pe Coman. Îl vinzi în vară, și-l pui pe Tavi să joace, exact cum e cu Miculescu și Cordea în partea cealaltă”, spunea Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

Tavi Popescu, OUT din primul „11”

Se pare că sfatul lui Adrian Ilie a ajuns la Gigi Becali, iar latifundiarul din Pipera a anunțat astăzi că Tavi va trece pe banca de rezerve.

„Acum joacă cine trebuie să joace. Va juca Coman stânga, acolo e postul lui și îl va înlocui, dacă e nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular, acum e altceva, l-am forțat, îl vede Vasile, Anglia, Franța, are 20 de ani, e timp să îl vadă. Dacă făceam echipa corect din prima era alta situația, cu Cordea și Coman, alta era situația”, a anunțat Gigi Becali - mai multe detalii AICI.

  • Octavian Popescu a fost convocat de Edward Iordănescu la naționala României pentru „dubla” cu Andorra și Belarus din preliminariile EURO 2024.


Gigi Becali s-a răzgândit! Nu mai pune antrenor la FCSB. Care este noua strategie a patronului FCSB pe www.sport.ro

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!