VIDEO ImproShow la FCSB! Gigi Becali, gata de un nou experiment la echipă: „O să îl încercăm pe el!” Subiectul pe care refuză să îl mai comenteze

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 20 Martie 2023, 15:35
Data actualizarii: Luni 20 Martie 2023, 15:35

Gigi Becali (64 ani) e gata de noi „experimente” la FCSB după ce a văzut meciul din startul play-off-ului, remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1

FCSB continuă să aibă mari probleme în apărare, iar acest lucru s-a văzut și în meciul cu Universitatea Craiova, când oltenii au fost în repetate rânduri periculoși. De-a lungul sezonului, Gigi Becali a făcut mai multe rotații în apărarea echipei sale, însă nu a reușit să găsească formula potrivită. 

În sezonul regulat, FCSB a încasat mai multe goluri decât oricare altă echipă care se află acum în play-off, având nu mai puțin de 35 de goluri primite. Gigi Becali a fost întrebat despre apărarea echipei sale și a dezvăluit că nu mai comentează, tocmai din cauză că știe care sunt problemele. 

Gigi Becali, gata de o nouă formulă în apărarea FCSB 

Finanțatorul vicecampioanei României a dezvăluit însă că ia în calcul să îl încerce pe „jucătorul bun la toate”, Ovidiu Popescu, în apărare. De-a lungul timpului petrecut la FCSB, Ovidiu Popescu, al cărui post de bază este mijlocaș central, a mai fost folosit și ca fundaș dreapta, fundaș stânga, extremă dreapta și stoper. 

„Ce să facem, mă? Nu ai ce să faci aici. Vezi cum închid gura...mai zic ceva când îmi zici de apărare? Că și ăla și ăla, ce să le faci? O să îl încercăm pe Ovidiu Popescu poate. Nu știu, nu mă bag aici, nu mă pricep, nu știu”, a declarat Gigi Becali. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!