VIDEO Decizia luată de Gigi Becali în privința lui Deian Sorescu

Gigi Becali Deian Sorescu FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Martie 2023, 16:15
Data actualizarii: Luni 20 Martie 2023, 16:15

Gigi Becali a luat o decizie cu privire la Deian Sorescu (25 de ani), internaționalul român împrumutat de FCSB din Polonia, de la Rakow Czestochowa.

FCSB are o clauză de cumpărare definitivă în contractul cu clubul din Polonia, iar Becali spune că ar fi dispus să o achite în cazul în care echipa sa va termina sezonul în fața rivalei CFR Cluj, campioana ultimelor cinci ediții din Liga 1.

Dacă vrea să-l cumpere definitiv pe fostul dinamovist, Becali trebuie să achite o sumă de aproximativ un milion de euro.

Gigi Becali: ”Dacă facem asta, o să achităm clauza”

„Dacă o să fim în fața CFR-ului se termină campionatul, o să achităm clauza. Dacă reușim, după aia vrem Liga Campionilor. A, dar nu se poate Liga Campionilor de pe locul 2. Suntem la mâna noastră, nu, dacă nu eram la mâna noastră, da. Sunt 5 puncte, nu? Dacă pretinzi că vrei să fii echipă campioană trebuie să bați Farul de două ori. Dacă nu o bați, stai acasă. 

CFR e greu de bătut de două ori, e greu. Păi, nu mai e ce era, dar e greu să îi bați de două ori, de asta mă refer și zic. Eu zic ce simt, teama mea e CFR, e greu să o bați și o dată. Farul iese la joc, poți”, a spus Gigi Becali.

VIDEO - Interviu cu Gigi Becali, patronul FCSB

Deian Sorescu a fost împrumutat de Rakow de la FCSB în a doua parte a acestui sezon, iar până acum a bifat zece partide pentru vicecampioana României, reușind să marcheze un singur gol.

Cota de piață a lui Deian Sorescu a ajuns la 1,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!