5 TITULARI, OUT! Cum ar putea arata FCSB la primul meci oficial cu Teja pe banca: Stoian, singurul transfer care prinde primul "11"

5 TITULARI, OUT! Cum ar putea arata FCSB la primul meci oficial cu Teja pe banca: Stoian, singurul transfer care prinde primul "11"

Liga 1 se reia weekend-ul viitor.
 

Inaintea debutului sau ca antrenor al FCSB intr-un meci oficial, Mihai Teja se confrunta cu aceleasi probleme de care s-a lovit si Nicolae Dica. Teja va avea nu mai putin de 5 jucatori indisponibili pentru meciul cu Dunarea Calarasi de sambata viitoare si va fi nevoit sa improvizeze la randul sau.

Balasa si Mihai Roman sunt suspendati, iar in ceea ce priveste absenta lor nu exista niciun dubiu. Momcilovic nu si-a revenit dupa o accidentare mai veche, nu a jucat niciun minut in partidele amicale si sunt sanse minime sa se afle printre titulari in meciul cu Dunarea. In aceeasi situatie se afla si Pintilii, iar Gnohere a acuzat si el probleme de sanatate si a lipsit in ultimele zile ale cantonamentului din Spania.

Florentin Matei, primul transfer al iernii pentru FCSB, s-a accidentat si el in prima partida amicala si, cel mai probabil, va fi rezerva la meciul cu Dunarea Calarasi.

Cum ar putea arata FCSB la primul meci oficial cu Teja pe banca:  Balgradean - R. Benzar, Planic, Filip, Morais - Nedelcu, Stoian - Man, Fl. Tanase, Fl. Coman - Rusescu

Dunarea Calarasi - FCSB se va disputa sambata viitoare, 2 februarie, cu incepere de la ora 14:00.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Comitet pentru monitorizarea posibilelor infecţii cu noul coronavirus la Ministerul Sănătății
BRAT