OFICIAL La 15 ani dădea goluri la Borussia Dortmund și acum a semnat cu Dunărea Călărași din Liga 3!

Iulian Ilie Borussia Dortmund Dunarea Calarasi Liga 3 reinaldo radu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 10:51
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 10:54

Iulian Ilie a fost unul dintre cei mai talentați juniori români ai generației 2001.

Jucător de atac, vârf sau extremă stânga, ploieșteanul Iulian Ilie a fost unul dintre cei mai talentați juniori români ai generației 2001, ajuns la un moment dat la Borussia Dortmund și transferat acum în Liga 3, la Dunărea Călărași, cu care a semnat în această iarnă.

Marcator pentru Borussia la 15 ani, Ilie își propunea, într-un interviu pentru Sport.ro din 2016, ”să debuteze în Bundesliga la vârsta de 16-17 ani”, însă fotbalistul format la Petrolul Ploiești, ”echipa sa de suflet”, a revenit după experiența din Germania în țară.

Iulian Ilie, ex-Borussia Dortmund, și Reinaldo Radu, ex-Parma, la Dunărea Călărași

”Acum, că am ajuns la Borussia, îmi doresc extrem de mult să fac pasul la prima echipă. La 18-19 ani aș vrea să joc cu Borussia în Champions League, acesta e visul meu. 

La 11 ani m-au chemat acolo, am făcut antrenamente cu echipa, le-a plăcut de mine și m-au acceptat, dar nu am putut rămâne atunci. Aveam niște probleme la acea vreme și părinții mei nu puteau pleca din țară”, povestea Iulian Ilie în vara lui 2015, într-un interviu acordat site-ului clubului Borussia Dortmund.

Întors din Germania, Ilie a jucat doar în diviziile inferioare, pentru Astra Giurgiu, Rapid București (Liga 3) sau FC Voluntari (echipa secundă), iar acum a semnat cu Dunărea Călărași.

Clubul din Liga 3 a transferat zilele trecute o altă speranță a fotbalului nostru, Reinaldo Radu, jucător de 21 de ani care la Parma a stat inclusiv pe banca de rezerve în mai multe meciuri din Serie A.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!