20 000 de oameni in tribune zilnic la Roland Garros! Protocoalele sunt pe masura 

20 000 de oameni in tribune zilnic la Roland Garros! Protocoalele sunt pe masura 

Roland Garros 2020 se va juca cu portile deschise.

Decizia a fost facuta public de Federatia Franceza de Tenis, a carui presedinte, Bernard Giudicelli a estimat ca aproximativ 20,000 de spectatori vor putea intra zilnic in complexul din Paris, dupa negocieri reusite cu autoritatile Frantei. In zilele finalelor, cel mult 10,000 de oameni vor putea asista pe viu la meci.

Bileteria se va redeschide joi, 9 iulie, iar doritorii de bilete vor fi nevoiti sa respecte masurile de distantare, potrivit Jean-Francois Vilotte, directorul general al FFT, informeaza L'Equipe.

Spectatorilor le va fi permis accesul in grupuri de maximum patru persoane, iar la capatul grupurilor, se va lasa cate un scaun liber pentru prevenirea raspandirii coronavirusului. 

Francezii au glumit pe seama procentajului de 50-60%, unii afirmand ca acesta ar insemna un obiectiv, mai degraba decat o limitare cu privire la numarul spectatorilor stransi la meciurile disputate la 0ra 11:00, ora care s-a dovedit a fi neprielnica accesului multor spectatori in editiile anterioare ale competitiei. 

Roland Garros 2020 este programat sa inceapa in 27 septembrie si se va incheia odata cu finala masculina, fixata in data de 11 octombrie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condiții speciale pentru vaccinul anti-Covid. Ce trebuie să facă România
BRAT