DINASTIA Williams se pune in miscare! Fiica de 2 ani a Serenei a intrat pe terenul de tenis si se descurca de MINUNE

DINASTIA Williams se pune in miscare! Fiica de 2 ani a Serenei a intrat pe terenul de tenis si se descurca de MINUNE

Serena Williams are un partener de antrenament special, pe micuta Olympia, care promite sa calce pe urmele celebrei sale mame.

La 38 de ani, tenismena americana nu mai are mult pana la retragere, la fel ca si sora sa Venus. Pe viitor, e posibil insa ca o alta Williams sa domine tenisul feminin asa cum a facut-o timp de doua decenii Serena. Deocamdata, in asteptarea reluarii circuitului WTA, Serena Williams imbina utilul cu placutul la resedinta sa din Florida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caption this (MUST SWIPE RIGHT)

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Inevitabil, a venit si momentul in care fosta lidera mondiala si-a scos fiica de aproape 3 ani pe terenul de tenis, suprafata care i-a adus atatea satisfactii. Cele doua s-au imbracat la fel pentru o sesiune de antrenament inedita, in care Olympia a reusit sa imite miscarile si pozitionarea in teren a Serenei.

"Uitati-va in dreapta", si-a indemnat Serena Williams admiratorii la seria de fotografii aparute pe contul de Instagram al sportivei de peste Ocean. Succesul a fost instantaneu ea primind peste 1 milion de aprecieri in mai putin de 24 de ore. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Vă rog pe toți, purtați mască, păstrați distanța, ca să scăpăm de această epidemie”. Ce spune despre interlopi
BRAT