Reactia lui Benny dupa ce Ghita a exultat pentru KO-ul incasat de el in finala piramidei Glory! Ghita: "Umilinta pura! Te-a batut cu mana stanga"

Benny Adegbuyi a pierdut finala piramidei Glory de la Rotterdam. Romanul a fost facut KO de marocanul Ben Saddik.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Decembrie 2018, 12:30
Data actualizarii: Luni 10 Decembrie 2018, 12:51

Marocanul a inceput cu o serie de lovituri puternice si a reusit sa-l puna jos pe luptatorul roman. Benny a incercat sa revina, dar nu a reusit.

Dupa infrangerea categorica, Daniel Ghita l-a luat in vizor pe Benny si a amintit ca el l-a batut mar pe Ben Saddik in 2014.

"Lupule, te-a batut doar cu mana stanga! De zece ori?! Umilinta pura! Cum te bucurai tu cand am pierdut eu? Ce zici de Karma?", a scris Daniel Ghita pe Facebook.

Benny: "Eu am tinut intotdeauna cu romanii mei, nu m-am bucurat de infrangerea vreunuia"

Benny Adegbuyi a reactionat si el astazi. Invitat in studioul Ora Exacta in Sport, Benny i-a raspuns lui Ghita.

"Sincer, as prefera sa nu comentez macar subiectul asta. Ai mei m-au invatat altfel, m-au invatat sa nu intru in astfel de discutii. Dar eu pot sa zic un lucru: nu m-am bucurat niciodata pentru infrangerea unui roman!

Nu e placut sa vezi un roman, un sportiv vorbind asa la adresa ta. Pana la urma noi practicam acelasi sport.

Nu stiu ce urmareste el. El vrea meci cu mine? Eu am contract cu Glory, singura posibilitate este ca el sa vina in Glory. Altfel, nu vad rostul acestei discutii.

Eu am inceput acest sport urmarindu-i pe Ghita, Sora si Zmarandescu. Si ma uitam la meciurile lor si tineam cu romanii mei, normal. E urat ca vorbeste asa la adresa mea. Eu nu m-am bucurat niciodata de infrangerea cuiva. Dar asta e, e problema lui. Poate e o strategie a lui asta...", a spus Benny la PRO X.

Modifică setările cookies