BREAKING NEWS: Ianis Hagi se pregateste de un transfer URIAS! Ce club de Champions League din Anglia a venit dupa el

Nu doar Dennis Man e in atentia milionarilor din Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Decembrie 2018, 12:10
Data actualizarii: Luni 10 Decembrie 2018, 12:13

Presedintele Viitorului, Cristian Bivolaru, spune ca Tottenham Hotspur isi trimisese scouteri la derby-ul cu FCSB pentru a-i urmari pe 3 dintre jucatorii lui Hagi! Ianis, Dragus si Baluta sunt in atentia lui Spurs, sustine Bivolaru!

"Bugetele de scouting ale marilor cluburi sunt mult peste bugetele noastre pentru un an. Au o retea foarte buna de scouteri, nu cred ca le scapa vreun jucator. Stiu tot ce misca incepand de la fotbalisti de 12-13 ani. La noi vin frecvent scouteri de la toate cluburile mari. Nu stiu de discutii efective legate de interesul vreunui club pentru vreun jucator de-al nostru. Sunt cluburi care ii studiaza pe baieti. Ei nici nu trimit aceiasi scouteri tot timpul pentru a evita prietenii, influente.

Sunt trimisi mai multi scouteri, acestia fac rapoarte, ajung la seful scouterilor, care vorbeste pe urma cu antrenorul. La modul cum arata Ianis acum, e clar ca suma de transfer va fi mult mai mare de doua milioane de euro. Cea mai importanta alegere va fi legata de clubul unde el va ajunge. Am vazut ca se scrisese aseara despre un scouter venit pentru Dennis Man. Sa va spun ceva: era venit sa-i urmareasca pe Ianis Hagi, Denis Dragus si Tudor Baluta", a spus Bivolaru la PRO X.

Modifică setările cookies