Cel mai spectaculos KO pe care l-ai vazut vreodata! Alin Cimpan, aruncat din ring de olandezul Mustapha Hourri. Imagini incredibile de la gala Golden Fighter

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Iunie 2021, 22:40
Data actualizarii: Vineri 25 Iunie 2021, 00:48

Mustapha Hourri l-a aruncat din ring pe romanul Alin Cimpan.

A fost spectacol total la meciul dintre romanul Alin Cimpan si olandezul Mustapha Hourri, lupta care a durat mai putin de o repriza.

Romanul a inceput bine confruntarea, tinandu-si adversarul la distanta cu lovituri de control. Dupa aproape doua minute scurse din prima runda, olandezul a prins o lovitura norocoasa, care l-a destabilizat pe Cimpan. Apoi, olandezul de 19 ani s-a napustit asupra luptatorului roman cu lovituri succesive.

O lovitura de picior la cap a fost cea care l-a facut pe Cimpan sa-si piarda echilibrul si sa se scurga printre corzi, in afara ringului.

Arbitrul Cezar Gheorghe a luat decizia de a intrerupe meciul, iar arbitrii judecatori au dat "No contest", ceea ce inseamna ca motivul care a dus la oprirea meciului nu are legatura cu loviturile pe care si le-au aplicat cei doi, iar confruntarea s-a incheiat fara vreun invingator.

Alin Cimpan (32 de ani) - 33 lupte, 22 castigate (9 KO), 11 pierdute.

Mustapha Hourri (19 ani) 7 meciuri, 7 victorii, (3 KO).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!