"Asta nu e box, suntem la tenis!" Sorana Cirstea, facuta knock-out cu o minge de tenis in timpul meciului cu Andrea Petkovic de la Bad Homburg 

Sorana Cirstea Andrea Petkovic Tenis WTA WTA Bad Homburg Tenis "Asta nu e box, suntem la tenis!" Sorana Cirstea, facuta knock-out cu o minge de tenis in timpul meciului cu Andrea Petkovic
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 21 Iunie 2021, 09:33
Data actualizarii: Luni 21 Iunie 2021, 09:37

Dincolo de esecul suferit in primul tur la Bad Homburg, Sorana Cirstea a avut parte de o experienta dureroasa in turneul din Germania. 

Sorana Cirstea a trecut printr-o faza dureroasa in meciul pierdut in primul tur al competitiei WTA 250 de la Bad Homburg, in fata Andreei Petkovic, scor 6-3, 6-4. 

In debutul setului doi, Sorana Cirstea a reactionat tarziu la o saritura atipica a mingii rezultata dintr-o serva rapida a germancei Petkovic, iar mingea a lovit-o in ochi. Extrem de atenta, Andrea Petkovic a sesizat instant patania si a alergat in partea opusa a terenului cu o punga de gheata pentru a-i usura Soranei Cirstea durerea de moment.

Cealalta reprezentanta a Romaniei pe tabloul principal, Patricia Tig a debutat cu brio in intrecerea din Germania, invingand-o pe Mona Barthel (192 WTA), scor 7-6, 6-3.

In faza optimilor de finala, Patricia Tig (62 WTA) se va duela cu Nadia Podoroska, a 39-a jucatoare a lumii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!