Naomi Osaka Jocurile Olimpice Tokyo Tenis Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice Naomi Osaka, umilită în turul 3 al Jocurilor Olimpice: japoneza rămâne fără medalie la Tokyo!

Naomi Osaka, umilită în turul 3 al Jocurilor Olimpice: japoneza rămâne fără medalie la Tokyo! 

Naomi Osaka a ratat un obiectiv major setat pentru anul 2021, câștigarea unei medalii olimpice la Tokyo. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 08:43
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 08:52

Cea mai mare dorință a japonezei Naomi Osaka pentru sezonul 2021 - câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice din Tokyo - va rămâne neconcretizată. Sportiva originară din orașul Osaka a fost eliminată din turneul olimpic de tenis în optimile de finală de către cehoaica Marketa Vondrousova (42 WTA), scor 6-1, 6-4. 

Ușurința relevată de scor și de durata partidei - numai 70 de minute - indică una dintre cele mai neașteptate surprize ale turneului feminin de tenis.

  • Naomi Osaka, umilită în turul 3 al Jocurilor Olimpice: japoneza rămâne fără medalie la Tokyo!

Ashleigh Barty și Naomi Osaka (numerele 1-2 WTA) au fost eliminate înainte de faza sferturilor


În urmă cu o zi, Marketa Vondrousova o învingea cu o lejeritate similară pe Mihaela Buzărnescu, de care a trecut, scor 6-1, 6-2 într-un timp de joc aproape identic, 68 de minute. 

Vondrousova o așteaptă în sferturi pe învingătoarea meciului Paula Badosa (Spania, 29 WTA) vs. Nadia Podoroska (Argentina, 38 WTA). 

La această ediție a Jocurilor Olimpice, Naomi Osaka a devenit prima jucătoare de tenis care aprinde flacăra olimpică în cadrul ceremoniei de deschidere. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!