Imagini care taie răsuflarea: Naomi Osaka a deschis oficial Olimpiada de la Tokyo! "Cea mai mare onoare!"

Naomi Osaka Jocurile Olimpice Tokyo Naomi Osaka flacara olimpica Jocurile Olimpice Imagini care taie răsuflarea: Naomi Osaka a deschis oficial Olimpiada de la Tokyo! "Cea mai mare onoare!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 09:29
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 11:43

Naomi Osaka a avut privilegiul de a fi ultima purtătoare a flacărei olimpice la Tokyo. 

Naomi Osaka a avut onoarea de a fi ultima purtătoare a flacărei olimpice care s-a aprins pe Stadionul Olimpic din Tokyo cu ocazia ceremoniei de premiere a Olimpiadei din Japonia. De asemenea, Osaka a fost prima jucătoare de tenis care a aprins flacăra olimpică în întreaga istorie a Jocurilor Olimpice. 

  • Imagini care taie răsuflarea: Naomi Osaka a deschis oficial Olimpiada de la Tokyo! Cea mai mare onoare!

Favorita gazdelor în turneul de tenis s-a bucurat de acest privilegiu și a distribuit un mesaj emoționant pe rețelel sociale, din care reiese cât de mult a însemnat această ocazie specială pentru ea. 

Naomi Osaka, principala favorită la câștigarea medaliei de aur în turneul feminin de tenis 


"Fără îndoială, este cea mai mare realizare din punct de vedere sportiv și onoare pe care o să o am vreodată în viața mea. Nu am cuvinte să descriu trăirile prin care trec acum, dar știu că sunt recunoscătoare și mulțumitoare pentru această experiență. Vă iubesc și vă mulțumesc,"
a fost mesajul emoționant scris de Naomi Osaka pe Twitter. 

Naomi Osaka este principala favorită la câștigarea medaliei de aur în turneul feminin de tenis. Principala sa rivală va fi numărul 1 WTA, Ashleigh Barty, proaspăt devenită campioană la Wimbledon. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!