Simona Halep Simona Halep Toni Iuruc Simona Halep vila Izvorani Tenis Imaginea cu care Halep a incendiat Instagramul! Prima fotografie postată după ce s-a scris că s-a căsătorit în secret

Imaginea cu care Halep a incendiat Instagramul! Prima fotografie postată după ce s-a scris că s-a căsătorit în secret

Simona Halep a publicat pe Instagram o imagine spectaculoasă alături de Toni Iuruc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 22:42
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 22:49

Simona Halep a publicat o imagine spectaculoasă pe Instagram în care se prezintă alături de Toni Iuruc. Îmbrăcată cu o rochie de culoare roșie cu umărul descoperit, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României s-a pozat pe marginea piscinei vilei din Izvorani în timp ce era sărutată de logodnicul său. 

Fotografia s-a viralizat în doar câteva minute, peste 20,000 de persoane apreciind imaginea în primele 20 de minute de la publicarea acesteia. 

Halep și Iuruc au fost vedetele petrecerii care a avut loc la vila din Izvorani în acest weekend, în care cei doi au dansat pe ritmuri lăutărești machedonene, însoțiți fiind de sufletistul tată al Simonei, Stere Halep. 

Număr 10 WTA actualmente, Simona Halep va reveni în circuit la mijlocul lunii august, cu prilejul competiției WTA 1000 de la Cincinnati, Statele Unite ale Americii.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!