Gabriela Ruse Danielle Collins wta palermo Tenis ”Nu am avut experiențe plăcute la ultimul meci, dar așa e în tenisul feminin” Mesajul Gabrielei Ruse pentru Collins

Ceartă fără împăcare: mesajul tăios al Gabrielei Ruse pentru Danielle Collins după finala pierdută la Palermo    

Gabriela Ruse le-a câștigat simpatia italienilor prezenți la finala turneului de la Palermo. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 10:33
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 10:39

Gabriela Ruse nu și-a pierdut entuziasmul după finala pierdută la Palermo în fața americancei Danielle Collins, scor 6-4, 6-2. Jucătoarea în vârstă de 23 de ani din România i-a animat pe spectatorii italieni în ultimul act al competiției din Sicilia, în ciuda faptului că oboseala cruntă a dus-o aproape de retragerea din meci.

La ceremonia de premiere, în timpul discursului învinsei, Gabriela Ruse i-a amintit Daniellei Collins de conflictele pe care și le-au provocat reciproc în timpul sferturilor de finală de la Hamburg, când Ruse s-a impus în trei seturi, într-un meci în care ambele jucătoare și-au luat time-out-uri, în încercarea de a rupe ritmul oponentei. 

Gabriela Ruse, la 5 locuri distanță de top 100 WTA
 

”Vreau să o felicit pe Danielle, a jucat foarte bine. Te respect foarte mult, nu am avut experiențe prea plăcute la ultimul meci, dar e normal, e în regulă, așa e tenisul feminin. Aș vrea să-i mulțumesc antrenorului meu, prietenilor mei italieni și vă mulțumesc că m-ați susținut. 

Nu mă simt prea bine, știu că nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar e normal, după atâtea meciuri la acest nivel. Sunt foarte mândră de mine, pentru că nu mi-a fost ușor să mă calific într-a doua finală. Vă mulțumesc,” a spus Gabriela Ruse la microfonul de pe podium. 

Locul 105 WTA, pe care Ruse a urcat începând de luni, 26 iulie reprezintă cea mai bună clasare a carierei până în prezent. Doar prin această finală jucată, Gabriela Ruse a urcat 32 de poziții. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!