Jose Mourinho AS Roma Debrecen Ebrima Darboe Italia „Trezește-te, la dracu!” Mourinho, scos din minți de una dintre „perlele” Romei

„Trezește-te, la dracu!” Mourinho, scos din minți de una dintre „perlele” Romei 

AS Roma a jucat un meci amical cu Debrecen, 5-2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 16:44
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 16:45

Echipa lui Mourinho s-a impus fără probleme cu Debecen, însă portughezul s-a enervat extrem de tare în prima repriză, când echipa sa conducea cu 2-1. Unul dintre cei mai promițători jucători ai Romei, Darboe, l-a scos din minți pe antrenor după o degajare greșită, în care a cedat balonul adversarului. 

Mourinho a reacționat imediat după ce a văzut faza, țipând la tânărul jucător: „Hei, Darboe! Trezește-te, la dracu! Haide!” 

  • „Trezește-te, la dracu!” Mourinho, scos din minți de una dintre „perlele” Romei

Borja Mayoral, Pellegrini, Zaniolo și Dzeko de două ori au fost autorii golurilor Romei, însă jocul echipei nu a fost în totalitate pe placul antrenorului portughez. Rivalii au deschis scorul încă din minutul 4, iar asta l-a enervat pe tehnician. 

AS Roma a reușit să câștige toate meciurile de pregătire de până acum. Echipa lui Mourinho a jucat patru amicale până acum și mai urmează să joace două cu Porto și Betis, până la startul sezonului din Serie A. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!