Jose Mourinho Anglia Euro luke shaw Raheem Sterling EURO Jose Mourinho, dur cu fotbalistii englezi dupa ratarea trofeului! "Unde era Stones? Unde era Shaw? Unde era Sterling?"

Jose Mourinho, dur cu fotbalistii englezi dupa ratarea trofeului! "Unde era Stones? Unde era Shaw? Unde era Sterling?"

Englezii au pierdut finala Campionatului European la penalty-uri in fata Italiei.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 12 Iulie 2021, 13:11
Data actualizarii: Luni 12 Iulie 2021, 13:17

Unul dintre cei mai cunoscuti si de succes manageri ai lumii, Jose Mourinho nu a avut mila fata de jucatorii englezi, dupa ce acestia au pierdut finala cu Italia la penalty-uri. Portughezul ii critica pe fotbalistii englezi cu experienta si spune ca acestia nu si-au asumat responsabilitatea, sugerand ca nu au personalitate.

"Cred ca ceva ce nu pot sa inteleg e cum il pui pe Saka sa bata ultimul. E prea mult pentru un pusti sa aiba totul pe umerii sai intr-un asemenea moment. Dar, nu stiu, trebuie sa-l intrebati pe Gareth Southgate, pentru ca din experienta mea, stiu ca uneori sunt fotbalisti care trebuie sa-si asume responsabilitatea, dar nu o fac.

  • Jose Mourinho, dur cu fotbalistii englezi dupa ratarea trofeului! Unde era Stones? Unde era Shaw? Unde era Sterling?

Nu cred ca ar spune el ca X, Y, Z, nu au vrut sa bata, chiar daca e un baiat foarte onest si corect. In aceasta situatie, unde era Stones? Unde era Sterling? Unde era Luke Shaw? Si de ce, fotbalisti cu experienta precum Henderson si Walker nu au ramas pe teren sa execute?", a spus Mourinho, conform Talksport, citat de Dailystar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!