Italia

„Mi-au strigat 'maimuță de rahat'!” Scandal în Serie A după dezvăluirile lui Koulibaly 

Fiorentina și Napoli s-au întâlnit în ultima etapă din Serie A, 1-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 16:47
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 16:50

Kalidou Koulibaly a dezvăluit ce i s-a întâmplat la finalul meciului, când un fan de-ai echipei oaspete l-a insultat. Fundașul lui Napoli a fost victima rasismului, când suporterul i-a adresat cuvinte jignitoare. 

„'Maimuță de căcat'. Așa mi-au strigat. Astfel de oameni nu au legătură cu sportul. Trebuie identificați și interziși de pe stadioane pe viață”, a scris Koulibaly pe contul său de Twitter. 

  • Kalidou Koulibaly

Jucătorul se afla la flash interviul de la finalul meciului și a încercat să îl confrunte pe fanul care l-a jignit, spunându-i să îi spună în față ce are se spus. Acesta, care se afla în tribune, la câțiva metri distanță, s-a îndepărtat. 

Dosarul a ajuns pe masa Federației Italiene de Fotbal, iar o investigație a fost deschisă în acest sens, anunță Mundo Deportivo. 

Napoli, lider în Serie A 

După victoria obținută cu Fiorentina, Napoli se află pe primul loc în Serie A, cu maximum de puncte obținute după primele șapte etape. AC Milan este ocupanta locului secund, la două puncte distanță de echipa lui Spalletti, urmată de campioana en-titre, Inter, care are 17 puncte. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies