Nationala

Veste bomba venita in aceasta dimineata pentru Chiriches. Romanul devine TITULAR la Napoli dupa ce Koulibaly a "comis-o" si va fi dat in judecata de club

ROMANIA - ELVETIA, miercuri la ProTV de la 19:00

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iunie 2016, 08:06
Data actualizarii: Luni 13 Iunie 2016, 08:08

Veste excelenta pentru Vlad Chiriches. Fundasul roman are sanse mari sa fie titular in sezonul urmator la Napoli, dupa ce unul dintre titularii din centrul apararii a intrat in conflict cu conducerea clubului.

Koulibaly urmeaza sa fie dat in judecata de Napoli, anunta presedintele De Laurentiis. Acesta il acuza pe fundas ca a provocat daune de milioane de euro dupa ce a anuntat zilele trecute ca negocierile cu Napoli sunt in impas si ca are oferte de la multe cluburi, printre care si Chelsea, echipa cu care vrea sa semneze.

"Ma socheaza cand jucatorii si agentii nu sunt in stare sa citeasca un contract. Credeam ca Koulibaly este un om bun, l-am sustinut dupa primul sezon, cand nu a avut o perioada buna, dar nu putem sa toleram asa ceva. Urma sa semnam contracte cu mai multi sponsori, in care era implicat si el, insa au fost anulate dupa ce a anuntat ca vrea sa plece de la Napoli. A produs daune de milioane de euro clubului si am vorbit deja cu avocatii sa vedem ce pasi urmam. Are 24 de ani, nu mai este un copil, iar faptul ca si-a cerut scuze nu este de ajuns", a declarat presedintele lui Napoli in Corriere dello Sport.

Acesta spune ca Napoli o va da in judecata si pe Chelsea daca afla ca englezii au stat la baza acestei stiri care a provocat daune comerciale clubului.

Vestea este una perfecta pentru Chiriches, care va fi titular la Napoli daca Koulibaly va fi scos din lot din cauza acestui eveniment. Romanul a fost prima varianta de rezerva pentru Sarri, acesta folosindu-l in locul lui Albiol sau Koulibaly in cupele europene.

Modifică setările cookies