Unul dintre cele mai importante stadioane din fotbalul mondial va fi demolat! San Siro cade, iar pe locul sau se ridica o arena de 700.000.000 euro!

Unul dintre cele mai importante stadioane din fotbalul mondial va fi demolat! San Siro cade, iar pe locul sau se ridica o arena de 700.000.000 euro!

Legendarul stadion San Siro, arena pe care joaca AC Milan si Inter Milano, va fi demolat. Pe locul arenei va rasari un stadion de superlux, de aproximativ 700.000.000 euro!

AC Milan si Inter Milano, cele doua mari rivale din Lombardia, au cazut de acord pentru a reconstrui arena San Siro/Giuseppe Meazza. Acestea vor investi impreuna intr-un stadion nou, de 5 stele, scrie presa italiana. Noul stadion va avea 60.000 locuri.

AC Milan a propus de mai multa vreme construirea unei arene noi, in timp ce Inter s-a opus pana acum, spunand ca varianta mai buna este ca actualul stadion sa fie renovat. Pana la urma conducatorii celor doua echipe au ajuns la un acord: San Siro va cadea de tot, iar pe locul sau va fi reconstruita o arena de lux, in valoare de aproximativ 700.000.000 euro!

Gazzetta dello Sport scrie ca noul stadion isi va deschide portile la inceputul sezonului 2022/23 si va avea 60.000 locuri, fata de cele 80.000 pe care le are acum.

Constructia noii arene va incepe pe locul pe care in prezent se afla parcarea stadionului San Siro si se va extinde catre locul pe care se afla acum arena legendara. Dupa demolarea actualului stadion, acolo vor rasari si mai multe cladiri administrative.

Cele doua cluburi milaneze cauta sprijin din partea autoritatilor locale, iar primarul Beppe Sala a spus: "Nu va fi ieftin. Asteptam sa vedem propunerile lor".

Construit in 1925, stadionul San Siro a gazduit patru finale europene si 6 meciuri la Campionatul Mondial din 1990.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Veștile excelente” ale premierului Florin Cîțu vs datele INS. Ce înseamnă, de fapt, creșterile salariale
BRAT
Modifică setările cookies