Pretul infim pentru care Juventus vrea sa il cedeze pe Ronaldo! Care este suma de transfer pentru fostul Balon de Aur

cristiano ronado Juventus Torino Italia Pretul infim pentru care Juventus vrea sa il cedeze pe Ronaldo! Care este suma de transfer pentru fostul Balon de Aur
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 21 Iunie 2021, 10:35
Data actualizarii: Luni 21 Iunie 2021, 11:12

Juventus si Cristiano Ronaldo se afla tot mai aproape de o despartire.

Ambele parti isi doresc sa incheie angajamentul valabil pana vara viitoare. Ronaldo a ajuns la Juventus de la Real Madrid, in 2018, pentru 117 de milioane de euro, insa acum ar putea pleca pentru o suma de patru ori mai mica.

Conform Fotball Italia, Ronaldo este de vanzare pentru doar 30 de milioane de euro. Asta pentru ca bianconerii nu isi doresc sa il cedeze gratis, vara viitoare. Dupa un sezon ratat din toate punctele de evedere, Juventus se pregateste de reconstructie, insa depinde, intr-o oarecare masura, de plecarea lui Ronaldo.

Nu doar suma de transfer este problema, ci si salariul lui Ronaldo. Juventus ar face economie de 30 de milioane de euro, atat cat incaseaza portughezul intr-un sezon. Ronaldo este unul dintre cei mai bine platiti fotbalisti din lume.

Ronaldo a marcat 101 goluri in 133 de meciuri jucate la Juventus, insa nu a reusit sa indeplineasca unul dintre obiectivele importante, castigarea Champions League. Printre destinatiile sale posibile se numara PSG, Manchester United si Real Madrid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!