"E NERVOS SI SUPARAT!" Allegri a dezvaluit reactia lui Cristiano Ronaldo dupa ce a pierdut trofeul FIFA Best in fata lui Modric! De ce nu a participat la gala
Vineri 31 August 2018, 14:05

"E NERVOS SI SUPARAT!" Allegri a dezvaluit reactia lui Cristiano Ronaldo dupa ce a pierdut trofeul FIFA Best in fata lui Modric! De ce nu a participat la gala

Cristiano Ronaldo a obtinut cu 90 de puncte mai putin decat Luka Modric la gala FIFA Best dupa ce castigase precedentele 2 editii.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Antrenorul celor de la Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a sarit in apararea lui Cristiano Ronaldo dupa ce acesta a pierdut trofeul acordat celui mai bun jucator care evolueaza in Europa in fata lui Luka Modric. Allegri a vorbit despre acest lucru la conferinta de presa de dinaintea partidei de campionat contra celor de la Parma.

"Este nervos si suparat" a spus Allegri cand a fost intrebat despre starea lui Ronaldo. "Nu a participat la evenimentul de la Montecarlo de ieri si asta a fost decizia lui personala. Ronaldo este motivat. A fost cel mai bun marcat in Champions League in sezonul trecut si a considerat ca merita trofeul. Nu s-a intamplat asa ca este concentrat pe Juventus" a mai spus Allegri.

Juventus are maxim de puncte dupa primele 2 etape si joaca in urmatoarea etapa pe terenul celor de la Parma, sambata de la 21.30.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”