Ce a făcut Massimiliano Allegri după ce Paul Pogba a fost suspendat. Antrenorul a ieșit și a spus totul public  

Paul Pogba Massimiliano Allegri Suspendare pogba Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Martie 2024, 08:15
Data actualizarii: Marti 05 Martie 2024, 08:16

Paul Pogba, în vârstă de 30 de ani, mijlocaș legitimat la Juventus, și-a aflat pedeapsa după ce a fost prins dopat. A fost suspendat patru ani din fotbal.

Paul Pogba a primit sprijin din partea selecționerului Franței, Didier Deschamps, iar mai nou a reacționat și antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri. Acesta din urmă a declarat că i-a trimis personal un mesaj mijlocașului francez, precizând că îi pare rău de situația în care se află, dată fiind suspendare, atât sportiv, cât și din punct de vedere uman.

Cum a reacționat Massimiliano Allegri după ce Paul Pogba a fost suspendat

Allegri și-a exprimat tristețea față de situația în care se află Pogba și a subliniat că speră ca fotbalistul să fie puternic. Cu toate acestea, a recunoscut gravitatea acuzațiilor.

Suspendat recent pentru o perioadă de patru ani în urma acuzațiilor de dopaj, Paul Pogba primește sprijin din tot mai multe direcții.

”I-am scris un mesaj în urmă cu două zile. La nivel uman, îmi pare foarte rău, dar și din punct de vedere fotbalistic îmi pare rău. Fotbalul pierde un jucător extraordinar și un jucător greu de găsit, pe care am avut plăcerea să-l antrenez.

Pe lângă asta, Paul este și o persoană foarte bună”, a spus Massimiliano Allegri.

Paul Pogba, depistat pozitiv în luna august 2023

La 20 august 2023, după meciul cu Udinese (3-0), din prima etapă, în care a fost rezervă neutilizată, Paul Pogba a fost depistat pozitiv la testosteron. Contraexpertiza a confirmat pozitivitatea, iar procurorii au cerut 4 ani de suspendare pentru fotbalistul francez.

Cererea procurorilor anti-doping a fost acceptată de Tribunalul Național Antidoping din Italia, iar Paul Pogba a aflat, joi, că a fost suspendat patru ani din fotbal. "La aproape 31 de ani, pe care îi va împlini pe 15 martie, cariera francezului pare că a ajuns la final", scrie publicația italiană La Repubblica.

Ultimul meci jucat de Paul Pogba a fost Empoli - Juventus 0-2, pe 3 septembrie. Ulterior, francezul a fost suspendat provizoriu pentru dopaj, iar astăzi și-a aflat pedeapsa, una care îi va interzice să mai joace fotbal până la vârsta de 34 ani și jumătate.

Paul Pogba, printre cei mai scumpi fotbaliști din istorie 

Paul Pogba, campion mondial cu Franța, este unul dintre cei mai scumpi fotbaliști din istorie. În 2016, Manchester United plătea 105 milioane de euro pentru a-l achiziționa de la Juventus.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!