Cristiano Ronaldo a ajuns sa castige mai multi bani din Instagram decat din fotbal! FABULOS: Cat incaseaza portughezul anual din postari si cat ii da Juventus

Cristiano Ronaldo a ajuns sa castige mai multi bani din Instagram decat din fotbal! FABULOS: Cat incaseaza portughezul anual din postari si cat ii da Juventus

Fotbalul l-a facut celebru, dar nu el ii aduce acum milioanele. Cristiano Ronaldo a ajuns sa castige mai multi bani din retelele sociale decat din contractul pe care il are cu Juventus.

Cristiano Ronaldo a ajuns sa incaseze mai multi bani din Instagram decat din salariul pe care il are la Juventus, scrie publicatia americana Business Insider. Potrivit sursei citate, starul lusitan castiga aproximativ 47.8 milioane $ anual din postarile pe care le face pe Instagram. Prin comparatie, Ronaldo castiga 34 milioane $ din salariul pe care il are la Juventus.

Cel mai urmarit sportiv din lume pe retelele sociale, Cristiano Ronaldo castiga mai mult decat Leo Messi, Kim Kardashian si Kylie Jenner.

Pentru a obtine o postare pe contul sau de Instagram, companiile trebuie sa plateasca 1.000.000 $.

"Companiile care vor publicitate pe contul lui Ronaldo de Instagram trebuie sa plateasca 1 milion de dolari. El este cel mai urmarit om din lume pe aceasta retea de socializare, iar postarile sale ajung la zeci de milioane de oameni", spune sursa citata.

Potrivit Business Insider, Messi incaseaza anual circa 23.3 milioane $ din Instagram.

186.000.000 urmaritori are Ronaldo pe contul sau de Instagram.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies