Barcelona si PSG, refuzate de 'Noul Pirlo' al italienilor! Jucatorul NU VREA sa paraseasca Serie A: unde ar putea ajunge

Barcelona si PSG, refuzate de 'Noul Pirlo' al italienilor! Jucatorul NU VREA sa paraseasca Serie A: unde ar putea ajunge

Presedintele echipei Brescia, Massimo Cellino, a facut public faptul ca Barcelona a facut o oferta de 65 de milioane de euro pentru mijlocasul Sandro Tonali.

Tanarul, in varsta de 20 de ani, este una dintre marile revelatii ale acestui sezon din Serie A. 

Potrivit Corriere dello Sport, reprezentantul clubului italian a spus ca sunt multe echipe europene interesate de transferul lui Tonali, printre care se numara Barcelona, PSG, Napoli, Juventus si Inter, cele 2 echipe din urma fiind destinatiile pe care le prefera fotbalistul.

Massimo Cellino i-a facut si o caracterizare lui Sandro Tonali, pe care spune ca l-a vazut facand lucruri extraordinare pe teren. 

"Sandro este un copil care se lumineaza imediat ce vede o minge. Pe teren l-am vazut facand lucruri impresionante, aruncari foarte precise de 40 de metri. Pasele perfecte si scurte, si lungi, sunt punctele lui forte. Este un mijlocas care poate juca pe orice parte a terenului. Iar personalitatea lui... Se sacrifica pentru echipa", a declarat Cellino.

Potrivit transfermarkt.com, Sandro Tonali este al 12-lea cel mai bine cotat fotbalist italian al momentului, valoarea lui actuala fiind de 31,5 milioane de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de protecție sunt ultima lor grijă. Petreceri în cluburi și curse de ATV-uri în păduri
BRAT