Razvan Sava Lecce Fotbal extern

Sansa carierei pentru un fotbalist roman! Poate debuta in Serie A odata cu reluarea campionatului! Antrenorul l-a anuntat deja sa se pregateasca

Echipele din Serie A se pregatesc de o serie infernala de meciuri daca se va relua campionatul.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2020, 10:12
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2020, 10:15

Fotbalul din Italia asteapta acordul pentru a se putea relua. Daca se va primi unda verde pentru a se disputa partidele, conditiile vor fi unele speciale, iar echipele se pregatesc de o serie infernala de meciuri, intr-un timp extrem de scurt.

Daca se va relua Serie A, meciurile se vor disputa din 3 in 3 zile, iar riscul accidentarilor va fi unul extrem de ridicat. Tocmai pentru a se evita acest lucru, echipele incearca sa isi mareasca lotul de jucatori. Este si cazul celor de la Lecce, care a decis sa cheme de la echipa de tineret primii cinci cei mai valorosi jucatori. Printre acestia se numara si portarul roman Razvan Sava (17 ani), imprumutat de la Juventus la echipa antrenata de Fabio Liverani.

Razvan Sava este un fotbalist care s-a format la LPS Banatul Timisoara, iar in 2018 a ajuns Juventus de la echipa de seniori al celor de Pro Sesto, din liga a 4-a italiana.

Modifică setările cookies