Tomas Ryde stie unde s-a pierdut meciul: "Nu am gestionat asa cum mi-am dorit astfel de momente." Ce l-a nemultumit pe antrenor

Tomas Ryde Romania handbal feminin Handbal Tomas Ryde stie unde s-a pierdut meciul: "Nu am gestionat asa cum mi-am dorit astfel de momente." Ce l-a nemultumit pe antrenor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Decembrie 2019, 11:38
Data actualizarii: Miercuri 04 Decembrie 2019, 11:50

Selectionerul echipei nationale de handbal feminin a facut primele declaratii dupa infrangerea cu Muntenegru.

Romania a pierdut cu 27 la 26 in fata Muntenegrului si va juca ultima sansa de calificare in urmatorul meci, contra Ungariei.

Tomas Ryde este de parere ca nationala a evoluat de la ultimele partide si a vorbit despre greseala care le-a costat pe tricolore in meciul cu Muntenegru:

"Am facut un meci mai bun, incepem sa aratam din ce in ce mai bine.

Nu avem o echipa atat de bine pusa la punct incat sa fie capabila sa joace la fel de bine atat in superioritate, cat si in inferioritate numerica.

Nu am gestionat asa cum mi-am dorit astfel de momente, iar acest fapt a inclinat balanta in favoarea lor. Toata lumea a aratat spirit de lupta astazi, fiind un joc foarte frumos pentru spectatorii neutri.

Sigur ca nu pot fi multumit cu rezultatul, dar sunt satisfacut de ce au facut jucatoarele mele. Trebuie sa ne revenim pentru a pregati meciul imptriva Ungariei", a spus Ryde, conform gsp.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!