Presedintele Federatiei de Handbal a reactionat dupa infrangerea cu Muntenegru: "Mai e din campionatul asta, dupa o sa luam niste decizii"

Romania a fost invinsa de Muntenegru cu 27 la 26, in al patrulea meci de la Campionatul Mondial de handbal.

Presedintele Federatiei de Handbal din Romania, Alexandru Dedu a intrat in direct la Ora Exacta in Sport si a oferit primele declaratii dupa infrangerea cu Muntenegru.

"In momentul de fata este multa amaraciune in echipa. Ca o impresie personala, sunt multumit de cum s-au batut fetele si dupa parerea mea diferenta a fost facuta de un plus de experienta al muntenegrencelor.

Se pierd meciuri, sunt lucruri care se intampla in handbal. Legat de antrenor, tot timpul sunt antrenori.

Suntem in competitie si mai e din campionatul asta, dupa o sa luam niste decizii. Eu sunt convins ca o sa fie o finala si la fel de convins sunt ca fetele se vor bate, cum eram convins ca se vor bate si astazi. Fetele au dat astazi tot ce au putut ele.

Au fost cateva momente critice, lipsa de experienta. Au fost doua momente care ne-au rupt. Eliminarea portarului cand era timeout luat si vreau sa vad ce spune regulamentul si apoi a fost un contraatac cand s-au facut patru pasi si nu a fost atinsa de eliminare. Din cate am inteles, televiziunea daneza a luat atitudine cu privire la chestia asta. E foarte fragil sa spui ca puteai sa faci altceva, orice jucator poate sa greseasca in tensiunea aia. A fost un joc consistent timp de 45 de minute in care fetele s-au autodepasit si au respectat proiectul tehnic. Sunt obosite si sunt lovite, dar asta se intampla la un Campionat Mondial. Cristina e ca toata lumea, suparata din cauza rezultatului, dar ne vom reface pentru meciul cu Ungaria", a spus Alexandru Dedu la PRO X.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT