Handbal

Ca de la un Balon de Aur la altul! Mesajul senzational al Cristinei Neagu pentru norvegianca Ada Hegerberg, dupa momentul bizar de la gala de saptamana trecuta

Norvegianca Ada Hegerberg, de la Olympique Lyon, a castigat primul Balon de Aur acordat de France Football pentru cea mai buna jucatoare din lume.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Decembrie 2018, 12:59
Data actualizarii: Marti 11 Decembrie 2018, 13:09

Sportiva norvegiana Ada Hegerberg a castigat primul Balon de Aur acordat de France Football pentru fotbalul feminin. In momentul primirii trofeului, in cadrul galei care a avut loc saptamana trecuta la Paris, ea a fost intrebata de prezentatorul evenimentului daca poate sa faca un dans din fund. Surprinsa, ea a spus ca nu si a parasit repede scena. Gestul prezentatorului a iscat o multime de reactii pe retelele sociale.

Astazi, Cristina Neagu, de trei ori "Balonul de Aur" al handbalului feminin de-a lungul carierei, a tinut sa ii transmita si ea un mesaj Adei Hegerberg. Jucatoarea nationalei Romaniei si a lui CSM Bucuresti a transmis, totodata, si un mesaj tuturor femeilor din sport.

"Saptamana trecuta, Ada Stolmo Hegerberg a castigat primul Balon de Aur acordat unei jucatoare de fotbal. Dar momentul istoric a fost umbrit de o intrebare: "Stii cum sa dai din fund?"

Mesajul asta este pentru tine, Ada. Si pentru toate femeile din sport care muncesc zi de zi si dau totul pentru a fi cele mai bune", a scris Cristina Neagu.

Modifică setările cookies