"A fost prins sub dărâmături!" Fostul star din Liga Națională, Cemal Kutahya, găsit fără suflare. Soția handbalistului era însărcinată în 5 luni

Cemal Kutahya CSU Suceava cutremur Turcia deces handbal Handbal
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 12:35
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 13:05

Interul dreapta avea 32 de ani și jucase la Suceava în sezonul 2021-2022. 

Clubul Sportiv Universitar din Suceava anunţă că a fost găsit trupul neînsufleţit al fostului jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost prins sub dărâmături după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia. Potrivit impresarului său, au fost găsite şi trupurile băieţelului şi soţiei lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni, transmite clubul.

Cemal era căpitanul naționalei Turciei

”În cursul zilei de astăzi (n.r.: - ieri) a fost găsit trupul neînsufleţit al fostului nostru jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost prins sub dărâmături după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia. Potrivit impresarului său, au fost găsite şi trupurile băieţelului şi soţiei lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni. Decesul sportivului a fost confirmat şi de Federaţia Turcă de Handbal”, scrie clubul într-o postare.

”Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii dragului nostru Cemal Kutahya, căpitanul echipei noastre naţionale de handbal masculin, şi a fiului său, Cinar Kutahya, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuiau în Antakya.

Condoleanţele noastre! Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes ţara noastră la cel mai înalt nivel. Mulţumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru ţara noastră. Nu te vom uita'', se arată în mesajul Federaţiei Turce de Handbal.

În vârstă de 32 de ani, Cemal Kutahya a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022. ”După despărţirea de echipa noastră interul dreapta s-a întors în ţara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia. Suntem onoraţi că te-am cunoscut. Odihneşte-te în pace”, mai scrie Clubul Sportiv Universitar din Suceava în postare. 

News.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!