VIDEO Kylian Mbappe, în direct la o emisiune din Turcia: "Voi face tot ce îmi stă în putință să ajut copiii"

kylian mbappe cutremur Turcia PSG siria Turcia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2023, 21:55
Data actualizarii: Miercuri 01 Martie 2023, 21:58

Kylian Mbappe și-a manifestat sprijiinul pentru victimele cutremurelor devastatoare din Turcia, de la începutul lunii februarie.

Peste 45.000 de decese au fost înregistrate în Turcia și Siria ca urmare a cutremurelor de pe 6 februarie. Cele mai puternice au avut magnitudinea de 7,8 și 7,7 pe scara Richter.

Kylian Mbappe, în direct la o emisiune din Turcia: "Voi face tot îmi stă în putință să ajut copiii"

Miercuri seară, Kylian Mbappe a apărut în cadrul unei emisiuni la postul TRT Spor, din Turcia, unde s-a organizat o strângere de fonduri pentru persoanele afectate de cutremur. Fotbalistul lui PSG a anunțat că se va implica activ și își dorește în special să sprijine copiii.

"Ce s-a întâmplat este o uriașă tragedie. E deasupra imaginației noastre. Îmi este greu să estimez prin ce au trecut turcii. Misiunea noastră de astăzi este una extraordinară. Lumea fotbalului se va uni și va susține Turcia.

Voi face tot ce îmi stă în putință să ajut copiii. Sunt o persoană care încearcă mereu să fie de ajutor, așa că voi da tot totul să ajut Turcia. Cred că totul va fi mult mai bine pentru Turcia. Sper că îi vom face din nou pe copii să zâmbească", a spus Mbappe, citat de Goal.

Începând de la 1 martie, Federația Turcă de Fotbal a implemementat programul "Shoulder to Shoulder Turkey". La această campanie participă mai multe nume importante din fotbal, precum Kylian Mbappe, Lionel Messi sau Neymar, care își propun să încurajeze sprijinirea victimelor cutremurelor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!